PS5 Almayı Düşünüyorum! Tavsiyeleriniz ve Önerileriniz Nelerdir? (2 kişi okuyor)

• Konuyu başlatan Hakan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 8
Hakan

Hakan

Forum İkonu
Moderator
Onaylı Üye
Tepki
106
Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır bir Playstation 5 almayı düşünüyorum ve sonunda karar aşamasına geldim gibi. Ancak kafamda birkaç soru işareti var ve sizlerin deneyimlerinden faydalanmak istiyorum. PS5 sahibi olanlar veya bu konuda bilgisi olanlar, bana tavsiye ve önerilerde bulunabilir misiniz?

Özellikle merak ettiklerim şunlar:

• Hangi modeli (diskli mi, dijital mi, Slim mi?) tercih etmeliyim? Benim için artıları ve eksileri neler olabilir? Daha çok dijital oyun almayı düşünüyorum ama diskli modelin de avantajları var mı kararsız kaldım.
  • Kesinlikle oynamam gereken, PS5'e özel oyunlar hangileri? Hangi tür oyunları sevdiğimi belirtmem gerekirse, aksiyon-macera, hikaye odaklı ve açık dünya oyunlarına bayılıyorum.
  • Almam gereken olmazsa olmaz aksesuarlar var mı? İkinci bir kol gerekli mi, şarj istasyonu gerçekten işe yarıyor mu gibi konularda fikirlerinizi merak ediyorum.
Tecrübelerinizi, önerilerinizi ve dikkat etmem gereken noktaları paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim!

Saygılarımla,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar