PUBG: New State PC ve Mobil Kurulum Rehberi
Dünyada oyun severler tarafından oldukça benimsenmiş ve her gün milyonlarca insanın sunucularına bağlandığı oyun PlayerUnknown's Battlegrounds’un yeni bir versiyonu olan New State’in sistem gereksinimleri nelerdir?
Oyun uzun bir bekleyişin sonunda çevrimiçi uygulama mağazalarında yerini aldı, oyun yayınlanmadan milyonlarca kişi tarafından ön kayıt alan oyun PUBG: New State PC ve Mobil’de de oynanabilmekte.
Türkiye’de oyun denince akla gelen ilk oyun olan PUBG’nin arkasındaki geliştirici ekip geçtiğimiz sene PUBG’nin devamı niteliğinde sayılır bir devam sürümünün geleceğini duyurmuştu. Bu bekleyiş geçtiğimiz haftalarda son buldu. PUBG: New State App store ve Google Play Store uygulama mağazalarına koyuldu. Herkesin merak ettiği şey de “Benim Cihazım (telefonum, bilgisayarım veya tabletim) bu oyuna elverişli mi?” Sorusu oldu.
Öncelikle herkesin gönlüne su serpelim bu oyunun cihaz gereksinimleri o kadar da yüksek değil, son çıkan model telefon bile olmasına gerek yok sayısal değerlere de aşağıda değineceğiz. Bir PC uygulaması olmamasına rağmen Bilgisayar ile de oynamanız mümkün bunu bir emülatör kullanarak yapacağız (aşağıda detaylıca anlatıldı).
PUBG: New State Mobil Cihaz Gereksinimleri
Mobil işletim sistemi ve sürümü: Android 6,0 ve üzeri ya da İOS 13 ve üzeri (Güncelleme Yapmayanların Güncelleme Yapmasını Öneriyoruz).RAM: 2 GB ve üzeri
CPU: 64 - bit (ABI arm64 veya üstü)
Open GL 3,1 ve üstü / Vulkan 1,1 ve üstü
Cihazınızdaki gereksiz dosyalardan ve uygulamalardan ayrıca mümkünse fotoğraflardan kurtulursanız bir buçuk GB olan indirme işlemi sonrasında cihazınızda kullanılabilir saklama alanı azalmasının önüne geçersiniz.
PUBG: New State PC Cihaz Gereksinimleri
CPU: Intel veya AMD 1,8 GHz çift çekirdekli.GPU: NVIDIA GeForce 8600/9600GT, ATI/AMD Radeon HD2600/3600.
Bellek: 3 GB ve üzeri RAM
İşletim Sistemi: Windows 11, 10, 8,1, 8 ve 7
DirectX: Sürüm 9.0c
Depolama: 1 GB ve üzeri boş depolama alanı
Daha önce bilgisayarınızda PUBG Mobile oynadıysanız PUBG: New State de oynamanız için önünüzde hiçbir engel yok. Neredeyse bir biri ile benzer Gereksinimlere ve ara yüze sahipler sonuçta aynı ekibin ve aynı firmanın ürünü.
PUBG: New State PC’de Nasıl Oynanır?
Windows 10;
Adım #1: Herhangi bir emülatör indirin.Adım #2: Kurulumu tamamlayın.
Adım #3: PUBG: New State’i indirin.
Adım #4: Oynamaya hazırsınız.
Windows 11;
Adım #1: WSTools APK yükleyicisini indirin.Adım #2: Kurulumu tamamlayın.
Adım #3: PUBG: New State indirin ve kurulumu tamamlayın.
Adım #4: İşlem tamam.
Tüm bunları yaparak oyunu indirdiğinizi varsayalım hangi işlemciyi kullanırsanız kullanın, hangi ekran kartını kullanırsanız kullanın bu oyunun mobil için geliştirildiği gerçeğini değiştirmez, Mobil oyunlar telefon veya tablet ile oynanır.