Şifremi unuttum, ne yapabilirim? kayıp şifremi nasıl kurtarırım?

Hakan

WF - Moderatör
moderator
7 Şub 2022
129
68
29
WF.TR

Kayıp şifremi nasıl kurtarırım? Şifremi unuttum, ne yapabilirim?​

WF.com.tr hesabınızın kayıp şifresini kurtarmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

Şifre Sıfırlama Sayfasını Ziyaret Edin: WF’in şifre sıfırlama sayfasını ziyaret edin. Bu sayfada “Şifremi Unuttum” bağlantısını tıklayabilirsiniz. Kayıtlı e-posta adresinizi girebileceğiniz yeni bir sayfaya yönlendirileceksiniz ve ayrıca bir insan doğrulama sorgusunu yanıtlamanız gerekebilir. Bu seçeneği tıkladığınızda, yeni bir şifre oluşturmanız için talimatlar alacaksınız.

E-posta Adresinizi Kullanın: Şifre sıfırlama işlemi için kayıtlı e-posta adresinizi kullanmanız gerekecektir. E-posta adresinizi girin ve “Şifre Sıfırlama” bağlantısını tıklayın.

E-posta İletisini Kontrol Edin: Wf, size kısa süre içinde bu e-posta adresine, şifrenizi nasıl sıfırlayacağınıza ilişkin gerekli talimatlar içeren bir e-posta gönderilecektir.
Parolalar, veritabanında şifreli bir biçimde kaydedildiğinden, gerçek parolanızı almanın bir yolu yoktur, yeni bir parola ile değiştirilecektir.
Bunun çalışması için kayıtlı e-posta adresinize e-posta alabilmeniz gerekir. Bu e-postayı birkaç dakika içinde görmezseniz, e-posta spam filtrelerinizi ve klasörünüzü kontrol edin ve talimatları takip edin.

Yeni Şifre Belirleyin: E-posta ile gelen bağlantıyı tıklayarak veya geçici şifreyi kullanarak hesabınıza giriş yapın. Ardından yeni bir şifre belirleyin ve kaydedin.
Bu adımları takip ederek WF hesabınızın şifresini sıfırlayabilirsiniz. Başka bir sorunuz olursa tarafımıza tüm sorununuzla ilgili BURADAN destek mail atabilirsiniz.

Moderatörün son düzenlenenleri: