Hakan
Meraklı
Moderator
Onaylı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Kurumsal firmaların ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanan ve ücretli olarak satın aldığım "Kurumsal V1" web sitesi scriptini sizlerle paylaşıyorum. Açık kaynak kodlu ve kolayca özelleştirilebilir yapısıyla dikkat çeken bu script, firmaların dijital varlıklarını güçlendirmelerine yardımcı olmayı hedefliyor.
Kurumsal firmaların ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanan ve ücretli olarak satın aldığım "Kurumsal V1" web sitesi scriptini sizlerle paylaşıyorum. Açık kaynak kodlu ve kolayca özelleştirilebilir yapısıyla dikkat çeken bu script, firmaların dijital varlıklarını güçlendirmelerine yardımcı olmayı hedefliyor.
Demo
Scriptin nasıl göründüğünü ve çalıştığını incelemek için [DEMO LİNKİ] adresini ziyaret edebilirsiniz. Yeni duyurular ve güncellemeler için takipte kalın!Scripti Nasıl Alabilirsiniz?
Scripti edinmek isteyenler, bu gönderinin altına yorum bırakabilirler. Yorumunuzu ve beğeninizi aldıktan sonra gerekli bilgileri size özel mesaj yoluyla ileteceğim.Kurulum Desteği
Kurulum aşamasında herhangi bir sorunla karşılaşmanız durumunda, bu gönderinin altına sorularınızı yöneltebilir veya bana (@Hakan ) özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Her adımda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.Kurulum Talimatları
- Dosyaları İndirin ve Sunucuya Yükleyin:
- Script dosyalarını bilgisayarınıza indirin.
- Bir FTP istemcisi (örneğin FileZilla) veya hosting kontrol panelinizi kullanarak, dosyaları
public_html
veya benzeri bir kök dizine yükleyin.
- Veritabanı Oluşturun:
- Hosting panelinizden (örneğin cPanel) yeni bir MySQL veritabanı oluşturun.
- Veritabanına bir kullanıcı ekleyin ve bu kullanıcıya tam yetki verin.
- Veritabanı adı, kullanıcı adı ve şifreyi bir yere not edin.
- Yapılandırma Dosyasını Düzenleyin:
- Script dizinindeki adminx > system > db.php dosyasını bir metin düzenleyici ile açın.
- Aşağıdaki kodda yer alan veritabanı bilgilerini kendi bilgilerinizle değiştirin:
Kod:PHP $dbname = 'veritabani_adi'; $username = 'kullanici_adi'; $password = 'şifreniz';
- Değişiklikleri kaydedin ve dosyayı sunucuya geri yükleyin.
- Kurulum Sihirbazını Çalıştırın:
- Tarayıcınızda scripti yüklediğiniz dizine gidin (örneğin
www.siteadi.com/adminx
). - Kurulum sihirbazındaki yönergeleri takip ederek gerekli bilgileri (yönetici kullanıcı adı/şifre vb.) girin.
- Tarayıcınızda scripti yüklediğiniz dizine gidin (örneğin
- Test ve Özelleştirme:
- Kurulum tamamlandıktan sonra yönetici paneline giriş yaparak site ayarlarınızı yapılandırın.
- Kurumsal bilgilerinizi ve hizmetlerinizi ekleyerek web sitenizi kişiselleştirin.
Script Özellikleri
- Modern ve mobil uyumlu tasarım
- Hizmet yönetimi ve iletişim formu
- SEO dostu altyapı
- Kolay özelleştirme ve yönetim paneli
Son düzenleme: