Hakan
Meraklı
Moderator
Onaylı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Kurumsal firmaların ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanan ve ücretli olarak satın aldığım "Kurumsal V2" web sitesi scriptini sizlerle paylaşıyorum. Açık kaynak kodlu ve kolayca özelleştirilebilir yapısıyla dikkat çeken bu script, firmaların dijital varlıklarını güçlendirmelerine yardımcı olmayı hedefliyor.
Kurumsal firmaların ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanan ve ücretli olarak satın aldığım "Kurumsal V2" web sitesi scriptini sizlerle paylaşıyorum. Açık kaynak kodlu ve kolayca özelleştirilebilir yapısıyla dikkat çeken bu script, firmaların dijital varlıklarını güçlendirmelerine yardımcı olmayı hedefliyor.
Demo
Scriptin nasıl göründüğünü ve çalıştığını incelemek için [DEMO LİNKİ] adresini ziyaret edebilirsiniz. Yeni duyurular ve güncellemeler için takipte kalın!Scripti Nasıl Alabilirsiniz?
Scripti edinmek isteyenler, bu gönderinin altına yorum bırakabilirler. Yorumunuzu ve beğeninizi aldıktan sonra gerekli bilgileri size özel mesaj yoluyla ileteceğim.Kurulum Desteği
Kurulum aşamasında herhangi bir sorunla karşılaşmanız durumunda, bu gönderinin altına sorularınızı yöneltebilir veya bana (@Hakan ) özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Her adımda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.Script Özellikleri
- Modern ve mobil uyumlu tasarım
- Hizmet yönetimi ve iletişim formu
- SEO dostu altyapı
- Kolay özelleştirme ve yönetim paneli