• Merhaba! Ziyaretçi,WF.TR’ye Hoş Geldiniz! 🎉
    WF.TR, Türkiye’nin en iyi webmaster forumu ve freelancer platformlarından biri olarak bilinmektedir. Burada, webmasterlar, yazılım geliştiriciler, sosyal medya uzmanları, dijital pazarlama uzmanları, domain ve hosting hizmetleriyle ilgilenen kişiler bir araya gelerek bilgi paylaşımı yapabilir ve işbirliği fırsatları yakalayabilir. Daha fazlasını keşfetmek ve webmaster dünyasında yerinizi almak için şimdi bize katılın!
    WF.TR – Türkiye’nin Lider Webmaster Forumu ve Freelancer Platformu!

Uyarı WF.TR Forum Kullanım Şartları ve Site Tanıtım Kuralları Güncellemesi (1 kişi okuyor)

Admin

WFTR
Admin
Kurumsal Plus
Onaylı Üye
Tepki
105
WF.TR Forum Kullanım Şartları ve Site Tanıtım Kuralları Güncellemesi

Değerli Kullanıcılarımız,

Son zamanlarda web sitemizde yoğun şekilde site tanıtım konuları açma ve profil link kasma girişimleri gözlemlenmektedir. Ancak, bu tür paylaşımlar forum kurallarımıza uygun olmadığı için yönetici onayı alamamaktadır.

WF.TR olarak, forumumuzun kaliteli ve kayda değer kullanıcılar tarafından kullanılmasını amaçlıyoruz. Daha önce de belirttiğimiz gibi, üye sayısını artırma veya gereksiz içerik ekleme kaygımız bulunmamaktadır ve bulunmayacaktır.

Bu doğrultuda, forum kurallarına uymayan üyeler ekibimiz tarafından tespit edilerek gerekli ceza-i işlemler uygulanacaktır. Tüm üyelerimizin aşağıdaki kuralları dikkatle okumasını ve uymasını önemle rica ederiz:

📌 Forum Kullanım Şartları
📌 Site Tanıtım Kuralları
📌 Üyelik, Spam Faaliyetleri ve Konular ile İlgili Önemli Kurallar
📌 Gizlilik Politikası

Kurallarımızın tamamını inceleyerek forum kültürüne katkıda bulunmanızı bekliyoruz.

Teşekkürler,
WF.TR Yönetimi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar