Yeni honor 200 ve pro'nun tanıtım tarihi belli oldu!

Hakan

WF - Moderatör
moderator
7 Şub 2022
129
68
29
WF.TR
Yeni honor 200 ve pro'nun tanıtım tarihi belli oldu!

Honor’ın amiral gemisi serisi Honor 200, teknoloji dünyasında heyecanla beklenen bir lansman olarak karşımıza çıkıyor. İşte bu serinin öne çıkan bazı detayları:

• Küresel Lansman: Honor 200 serisinin küresel lansmanının 12 Haziran’da Paris’te gerçekleştirilecek özel bir etkinlikte yapılması planlanıyor. Bu, markanın uluslararası pazardaki iddiasını gösteren önemli bir adım.
  • Çin’de İlk Satış: Seri, ay sonundan önce Çin’de tüketicilerle buluşacak ve bu, Honor’ın anavatanındaki güçlü varlığını pekiştirecek.
  • Yazılım: Honor 200 serisi, kutudan çıkar çıkmaz MagicOS 8.0 ile birlikte gelecek. Bu, kullanıcıların en güncel ve özelleştirilmiş bir kullanıcı deneyimi yaşayacakları anlamına geliyor.
  • Güncelleme: Mevcut Katlanabilir Magic V2 ve Honor 90 serisi modellerinin sahipleri de, bu güncellenmiş işletim sistemine yakın zamanda erişebilecekler.
Honor 200 serisi, markanın amiral gemisi segmentindeki en yeni temsilcisi olarak, yenilikçi özellikleri ve güçlü yazılım desteğiyle dikkat çekiyor.