E-posta Adresimi Unuttum Nasıl Bulabilirim?
Hesap ayrıntılarınızı bulmak için kullanabileceğiniz bazı yöntemler şunlardır:Kullanıcı adınızı unuttuğunuz taktirde, daha önce sitemize giriş yapmış olduğunuz tarayıcıdan "Oturum aç" bölümüne gelerek "Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi" satırı altında 'hatırlatma' otomatik doldur'u kullanarak adınızı hatırlamayı deneyebilirsiniz. Ayrıca tarayıcı üzerinde oturum bilgilerini kayıt ettiyseniz kullandığınız tarayıcı>ayarlar>parolalar kısmından giriş bilgilerinize ulaşabilirsiniz.
Bu işe yaramazsa, hesap ayrıntılarını bulmak için bu ek yolları deneyin.
Düzenli kullandığınız (gmail,hotmail,yandex,web siteniz) vb. mail adreslerinizde oturum açın ve wf.com.tr sitemizden gelen e-postaları arayın: Bunlarda hesabınızın adı geçiyor olabilir.
Eğer bu yöntemleri denediyseniz ve hala e-posta adresinizi bulamıyorsanız, profesyonel bir yardım almanız şart. Bu konuda size yardımcı olabilecek yöneticinizle buradan iletişime geçebilirsiniz.
E-posta adresinizi unutmamak için yapabileceğiniz bazı şeyler şunlardır:
- E-posta adresinizi ve şifrenizi bir (txt) dosyası içerisine kayıt edip, kopyasını saklayınız.
- E-posta adresinizi düzenli olarak kontrol edin.
- Şıkça kullandığınız cihazlar üzerinde güvenli olucak şekilde, kayıt edip korumaya alabilirsiniz.
Kullanmış olduğunuz eposta adresinizi hatırlamıyor veya şifre sıfırlama isteği gelmiyorsa tarafımıza tüm sorununuzla ilgili BURADAN destek mail atabilirsiniz.
Şifremi unuttum, ne yapabilirim? Kayıp şifremi nasıl kurtarırım?
Moderatörün son düzenlenenleri: