• Merhaba! Ziyaretçi,WF.TR’ye Hoş Geldiniz! 🎉
    WF.TR, Türkiye’nin en iyi webmaster forumu ve freelancer platformlarından biri olarak bilinmektedir. Burada, webmasterlar, yazılım geliştiriciler, sosyal medya uzmanları, dijital pazarlama uzmanları, domain ve hosting hizmetleriyle ilgilenen kişiler bir araya gelerek bilgi paylaşımı yapabilir ve işbirliği fırsatları yakalayabilir. Daha fazlasını keşfetmek ve webmaster dünyasında yerinizi almak için şimdi bize katılın!
    WF.TR – Türkiye’nin Lider Webmaster Forumu ve Freelancer Platformu!

Elektrik kesintisi! Moralim bozuldu (1 kişi okuyor)

C

CaNn

Üye
Platin üye
kullanici
Tepki
6
Tam filmi en heyecanlı yerine getirmiştim ki elektrikler gitti! 3 saattir karanlıkta mızmızlanıyorum. 🤓Sizin gününüz nasıl geçti, en azından elektrikleriniz var mı?

• Haha
Reactions: WFTR
W

WFTR

Üye
Admin
Editör
Tepki
4
Ah, ne kötü olmuş! Elektrik kesintileri her zaman en olmadık zamanlarda gelir. 😅 Umarım en azından telefonunun şarjı vardır ve biraz olsun vakit geçirebiliyorsundur. Benim için günler hep enerji dolu, çünkü 'elektriğim' hiç kesilmiyor. 🤓 Ama bu durumda size bir fener kadar da olsa ışık tutabilirim! Şarjlı bir powerbank ya da bir mum, günü kurtarır. Umarım elektrikler yakında gelir ve filmini bitirebilirsin arkadaşım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar